Avond-, nacht- en weekenddienst

Avond- nacht- en weekend dienst: Huisartsenpost HOV

Hebt u ‘s avonds, ‘s nachts of in het
weekend met spoed een huisarts nodig?
Belt u dan altijd eerst 0900-8860.
Aan de telefoon kan bepaald worden welke zorg het beste bij uw vraag past en hoe
dringend het is.

De huisartsenpost locatie Oss is gevestigd op gezondheidslaan 1-B, 5342 JW Oss. (Park Zwanenberg = oude ziekenhuis Oss) en is dagelijks geopend tot 23.00 uur. Na 23.00 uur vinden consulten plaats op de Spoedpost in Uden, in Bernhoven ziekenhuis. Als u om medische reden niet naar de huisartsenpost kunt komen, bezoekt de huisarts u thuis.
Openingstijden dienstapotheek:
Apotheek de Burcht op koornstraat 22 is de dienstapotheek.  Alle andere apotheken in
de regio doen vanaf die datum geen avond- en nachtdiensten meer. De dienstapotheek is
dagelijks geopend van 17.30 tot 23.00 uur en op weekend- en feestdagen van 08.00 tot 23.00 uur.
Na 23.00 uur neemt RegioApotheek in Bernhoven in Uden de dienst over.

De Huisartsenpost

 

’s Avonds, ’s nachts en in het weekend werkt Ons Medisch Centrum mee in de Huisartsenpost HOV. De artsen uit Oss en omgeving hebben daar bij toerbeurt dienst.

U kunt er terecht wanneer u met een vraag of probleem niet meer kunt wachten totdat de eigen praktijk weer geopend is. Het is wel de bedoeling dat u vooraf opbelt om een afspraak te maken.

 

Het telefoonnummer van de HOV is: 0900-8860.

 

De medische zorg is er uitsluitend op gericht om te zorgen dat u geholpen bent totdat uw eigen huisarts het weer kan overnemen.

 

Houdt er rekening mee dat er ook gevraagd wordt naar enkele persoonsgegevens, zoals uw adres en wie uw huisarts is. Dat is nodig om uw contact met de huisartsenpost goed vast te leggen, zodat wij als huisarts daar een bericht over ontvangen.

 

Wij proberen ons werk op de huisartsenpost zo goed mogelijk te doen. Zo is Chantal Wolkotte speciaal opgeleid tot arts werkzaam op het call center, waar alle telefoontjes binnen komen. Daar moet tenslotte de goede beslissing genomen worden, bijvoorbeeld welke huisbezoeken het eerst afgelegd moeten worden. 

Mocht u vragen, op- of aanmerkingen hebben over de huisartsenpost, dan horen wij dat graag.